Анотація
В даній статті наведено дослідження фізико-хімічних показників створених кормових сумішей з додаванням овочів. Створенні суміші мають підвищену харчову цінність в порівнянні з окремими взятими компонентами олійної сировини (льон, соняшник, соя, кукурудза) та овочів (гарбуз, морква, картопля). Отримані результати дають змогу кормові суміші екструдувати, а також визначити їх хімічний склад.
Посилання
Волкова С.Ф. Розвиток комбікормового виробництва як основа забезпечення продовольчої безпеки України / С.Ф. Волкова // Економіка харчової промисловості. – 2015. – №2. – С. 24–28.
Шаповаленко О.І. Створення оптимальних кормових сумішей за хімічним складом / О.І. Шаповаленко, О.О. Євтушенко, В.А. Почеп та ін. // Хранение и переработка зерна. – 2016. – № 6. – С. 52–54.
Козаченко, О.І. Цінова політика в діяльності комбікормових підприємств / О.І. Козаченко // Агроінком. – 2007. – № 11 – 12. – С. 50–53.